Trendzik Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ostatnio na allegro zobaczyłem jakieś wentylatory na śledziu ! CZy to jest dobre rozwiązanie aby schłodzić trochę kompa !! Czy to dobra rzecz jeżeli zamierzam podkręcić karte graficzną ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Daj zdjecie, wtedy ocenimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Oto link : http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=14469775 Oceńcie to bo nie wiem czy to dobre czy nie ! BO chciałem sobie to kupić ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ja takie cos mam , nawet nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jak należy podłączyć do tego zasilanie ??? Chyba kupie sobie ze 4 takie wentylatorki !! :) Wtedy będzie git ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 IMO lepiej założyć z tyłu wentyl 8x8cm i będzie lepszy przecią. ale pod grafę jedno można wrzucić , nie zaszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...