david911 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Cześć Jestem zadowolonym użytkownikiem Lenovo X220, jednak brakuje mi trochę wydajności do sporadycznych gier. Jaki najtańszy używany sprzęt (najlepiej 12-14") ze złączem stacji dokującej do pogrania w Cities skylines mogę kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david911 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Wiesz, kanał LowSpecGamer nie jest mi obcy :) W pełni zadowoliłbym się nawet niższymi ustawieniami graficznymi. Tu na filmie widzę wszystko na high, a ja akceptuje również niższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardo2 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2018 Zastanawiałeś się może nad eGPU? Mógłbyś wykorzystać do tego wejście EC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david911 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Czytałem kiedyś na ten temat - ale przeraża mnie wizja masy ewentualnych problemów jakie można napotkać po drodze. Dużo wygodniej jest sprzedać stary komputer i dołożyć parę stówek czyli tyle ile wydałbym na adapter, zasilacz i kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...