Pretorian Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Może znajdzie sie taki mądry i powie dlaczego może to zasilacz mam 1rw,1cd,2xhd,athlonaxp,gf3,tunertv,k.sieciową,livea512 ramu nie mam pojęcia idzie sobie komp cała noc i nic idzie sobie dalej i sie resetuje co jest grane????????????????????????? :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Może proc jest niestabilny odkręc procesor i wyjmij wszystkie zbedne rzeczy, później dokładaj wszystko i dowiesz się kto jest winowajcą. Chyba że od razu okaże się że to przez oc proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A może to pamiątki?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Napiecie rdzenia proca podnies!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 hmm napięcie 1.85 pamištki 128 kinston i 128 jakis mikron (noname) zasilacz 300W a moze mam jakiegos wirusa ????? 8O 8O :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 wiesz nie jestem pewien ale od czasu kiedy podczepilem volcano tez mi sie zaczol resetowac .... nagle czarny obraz i reset ... ale przeinstaluje windowsa i wtedy bede sugerowal ;] tutaj tylko zawrcam uwage na to ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...