KING_PROO Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Witam. Zakupiłem kartę graficzną - Radeon HD Sapphire 7770 Vapor-X 1GB OC z waszego polecenia bo ostatnio doradzałem się u was co zakupić i niby wszystko spoko, karta jest w prawie idealnym stanie ale czar prysł gdy okazało się że wpiąłem ją do płyty głównej, niby na pierwszy rzut oka wydaje się że wszystko jest dobrze , wiatraczki normalnie chodzą i wgl ale nie mam obrazu w monitorze z tej karty , kompletnie nie jest czytana przez mój komputer, nawet w menedżerze urządzeń jej nie ma , instalowałem sterowniki z płyty dostarczonej do karty ale nic to nie dało , ze strony producenta też ściągałem różne pliki ale ciągle taki sam skutek - nie wykrywa dalej tej karty, dodam że aplikacja am wywala mi taki błąd "Error 175 – AMD Installer Cannot Continue Due to Unsupported AMD Graphics Hardware" Wszystkie aktualizacje systemu windows zaaktalizowalem ale tez nic nie pomogło , a mam oryginalna wersje Windows 7 Pro. Moja płyta główna to ASUS P8H61-m lx2/csm , a procesor to Intel Core i3-2120 4x3,3GHz + 4gb ramu , nie wiem czy to ważne jest ale wolę podać te informacje . Naprawdę nie wiem co mogę już zrobić, liczę na waszą pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggos Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Witam. A podłączyłeś zasilanie do grafiki? U mnie jak nie podłączyłem zasilania do karty to efekt był podobny. Druga możliwość to uszkodzona grafika. Jeszcze możliwość jest taka, że karta graficzna gryzie się z płytą główną. Sam kupiłem rok temu za 250 zł R9 380X, na gwarancji, która u gościa sprawiała problemy, 3 razy była w serwisie, a u mnie działa bez żadnych problemów. Edytowane 14 Lutego 2018 przez biggos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...