DR.Zepsu Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Wysłałem do jednego sklepu pytanie o zasiłke tego Chieftecka 420W i w odpowiedzi dostałem takie cos, że go mają hpc-420-302-df ale w wydaniu SIRTEC Co to jest ten SIRTEC???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ja mam cos takiego (www.sirtec.com.tw), tylko że kupiłem to jako zasilacz CoolerMaster 420W... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jezeli dobrze pamietam to Chieftec to sirtec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jezeli dobrze pamietam to Chieftec to sirtec :D Sirtec robi zasilacze dla Chiefteca i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Z tego co wiem/widzę to nie tylko dla Chiefeca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...