motyk Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Składam komputer mój wybór padł na ryzena 5 1600 posiadam już gtx 1050 ti 4 gb dysk i zasilacz co sądzicie o wybranej przeze mnie płycie i pamięci MSI B350M Mortar Adata XPG DDR4 8GB 3000 CL16 ps czy wiecie może czy pamięć GOODRAM IRDM DDR4 kręci sie do tych 3000mhz z ryzenem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakarotosongo Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Dobry wybór. Goodram zbiera dobre opinie, ale nie mam go i nie odpowiem czy z ryzenem sie lubi:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazzyIwan Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2018 Sprawdzałeś na stronie msi i na a data czy płyta i ramy są kompatybilne? To ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyk Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2018 Spwdzałam jest na qvl dlatego wybrałem ten ram a nie coś tańszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazzyIwan Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 No to brawo. Zazwyczaj narzekają ludki na korsarzy lpx ale też popyt jest ~ 10 razy większy na nie, to pewnie stąd problemy na forach. Kup ramy tam gdzie idzie ew wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomperZ Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 Też mam w planach zmienić mobo/proca/grafę/ram. W kwietniu wychodzi AMD Ryzen 5 2600 12nm Zen+ oraz nowe płyty na X470. Ja czekam na ten procek. Piszę o tym, bo może i Ty masz możliwość poczekać, a moim zdaniem warto nawet dla samych pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...