motyk 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2018 Składam komputer mój wybór padł na ryzena 5 1600 posiadam już gtx 1050 ti 4 gb dysk i zasilacz co sądzicie o wybranej przeze mnie płycie i pamięci MSI B350M Mortar Adata XPG DDR4 8GB 3000 CL16 ps czy wiecie może czy pamięć GOODRAM IRDM DDR4 kręci sie do tych 3000mhz z ryzenem pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakarotosongo 1 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2018 Dobry wybór. Goodram zbiera dobre opinie, ale nie mam go i nie odpowiem czy z ryzenem sie lubi:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrazzyIwan 5 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2018 Sprawdzałeś na stronie msi i na a data czy płyta i ramy są kompatybilne? To ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motyk 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2018 Spwdzałam jest na qvl dlatego wybrałem ten ram a nie coś tańszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrazzyIwan 5 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 No to brawo. Zazwyczaj narzekają ludki na korsarzy lpx ale też popyt jest ~ 10 razy większy na nie, to pewnie stąd problemy na forach. Kup ramy tam gdzie idzie ew wymienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RomperZ 1 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 Też mam w planach zmienić mobo/proca/grafę/ram. W kwietniu wychodzi AMD Ryzen 5 2600 12nm Zen+ oraz nowe płyty na X470. Ja czekam na ten procek. Piszę o tym, bo może i Ty masz możliwość poczekać, a moim zdaniem warto nawet dla samych pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach