Skocz do zawartości
polii

Płyta główna s370 -dzielnik 1/5

Rekomendowane odpowiedzi

Na 99% nie istnieje a to dla tego że intel nigdy nie planował procków na FSB166Mhz tak samo jak nie ma pamięci PC166. Może jak by platforma Taulatin się bardziej przyjęła to wyszły by układy z dzielnikiem 1/5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na tym forum jest uczestnik(jeśli to czyta niech się odezwie) chyba -grzybu, który jedzie na magistrali 170Mhz, raczej nie na dzielniku 1/4?  8O

nie ma plyt z mnoznik 1/5 dla s370

to ze koles jedzie na fsb170 to nic strasznego ,pci 42.5

moja plyta chodzi na fsb200 a wtedy mam pci 50

ludzie juz po kilka lat jada na BX na fsb133 ,co daje pci 44 i mozna sobie z tym poradzic

wlasnie takie pci uwazam za gorna granice bezpieczenstwa i nie mam zamiaru przekraczac go na dluzszy czas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na tym forum jest uczestnik(jeśli to czyta niech się odezwie) chyba -grzybu, który jedzie na magistrali 170Mhz, raczej nie na dzielniku 1/4?  8O

nie ma plyt z mnoznik 1/5 dla s370

to ze koles jedzie na fsb170 to nic strasznego ,pci 42.5

moja plyta chodzi na fsb200 a wtedy mam pci 50

ludzie juz po kilka lat jada na BX na fsb133 ,co daje pci 44 i mozna sobie z tym poradzic

wlasnie takie pci uwazam za gorna granice bezpieczenstwa i nie mam zamiaru przekraczac go na dluzszy czas

Powiedz mi jak sobie radzić z pci=44 bo ja ostatnio zmieniałem dysk(ze starego Seagate'a który chodził bez problemu na takim pci przez półroku) i ten nowy nie uruchamia systemu na pci >40 ?Nie jest to wina proca bo na seagate'ie chodził.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...