Kayzo Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 Witam,Kupiłem kartę EVGA ale gdzieś mi się zapodział paragon. Podobno jest gwarancja na numer seryjny czy coś. Jak to jest z tą gwarancją u nich? Trzeba mieć ten paragon czy nie? Jeśli nie to w jakich przypadkach? Wysłane z mojego DUK-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 A zarejestrowałeś kartę po zakupie? Informacji szukaj na ich stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kayzo Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 A zarejestrowałeś kartę po zakupie? Informacji szukaj na ich stronie.Tak rejestrowałem to znaczy, że nie będę musiał podawać dokumentu zakupu jak się karta np. zepsuje czy coś?Wysłane z mojego DUK-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...