Gość Kaffka Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Hej, Potrzebuje pomocy przy doborze sprzętu. Od razu napiszę ,że moją uwagę przykuł poleasingowy thinkpad carbon x1 z i7 3667u albo i7 4600u zależy od generacji obydwie wersje mają 8gb ramu ddr3L oraz ok 250 gb dysku SSD . Przyznam ,że design mega mi się podoba ,ale jeśli w cenie 1500-2000 można znaleźć coś lepszego no to nie powiem nie . Jestem studentem i lapka będe głównie wykorzystywać do programowania . Lapka bede trzymać cały czas przy sobie wiec zależy mi na wadze . Co o tym myślicie ? Nie wiem czy opłaca się pakować w kilkuletni sprzet nawet jeśli dostane na niego parumiesieczna gwarancje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaffka Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Cena na ten moment jest dla mnie kwestią zaporową. Chyba ,że odłożę zakup w czasie o kilka miesięcy . Zastanowię się nad tym w każdym razie dzięki za radę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 21 godzin temu, FxJ napisał: A jesteś w stanie wydać 2x tyle na nowy laptop jak Dell Vostro 5471 i5-8250U/16GB/256/10Pro FHD ... czy ja dobrze widzę? ... laptop za ponad 4 tys i matryca shiTN? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 6 minut temu, Kyle napisał: ... czy ja dobrze widzę? ... laptop za ponad 4 tys i matryca shiTN? Co ma cena do TN, czy IPS. Na cenę lapka składa się bardzo wiele czynników. Skrajny przykład Mogę wziąć lapka za 1200zł dowalić mu Samsung 850 Evo 4TB i za 5000zł będzie tani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...