Maxim Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zastanawiam się czy nie zmienić mojej Pentiawki na Celka T. Procek chodzi mi na 1001 co zresztą widać poniżej, nie wiem jeszcze jakiego Celka wybrać 1.0, 1.1, 1.2, czy 1.3, z ktorego po podkręceniu miał bym największą wydajność. FSB moge max ustawić na 143-145. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Z tego co słyszałem to najlepiej kręcą się 1.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zastanawiam się czy nie zmienić mojej Pentiawki na Celka T. Procek chodzi mi na 1001 co zresztą widać poniżej, nie wiem jeszcze jakiego Celka wybrać 1.0, 1.1, 1.2, czy 1.3, z ktorego po podkręceniu miał bym największą wydajność. FSB moge max ustawić na 143-145. jakbys go wymienil na 1.0A lub 1.1A to jasne ze warto :) najlepiej jakby cie to nic nie kosztowalo (albo grosze:) zyskujesz: nowe jaderko w 0.13 wiecej na zegarze (mozna je puscic w okolice fsb 150) tracisz: nic? 8) moze pare groszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Podaj jeszcze jaką masz płyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Bez lub przy małej dopłacie się opłaca. Ja bym brał 1.2 zawsze jest szansa ,że na 1.5 pójdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Podaj jeszcze jaką masz płyte Płyta to Abit BE6-II v.2.0, wyłamał bym odpowiednie nóżki z procka :idea: http://www.overclockers.pl/tualatin_mod.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zastanawiam się czy nie zmienić mojej Pentiawki na Celka T. Procek chodzi mi na 1001 co zresztą widać poniżej, nie wiem jeszcze jakiego Celka wybrać 1.0, 1.1, 1.2, czy 1.3, z ktorego po podkręceniu miał bym największą wydajność. FSB moge max ustawić na 143-145. Najlepiej bierz 1.2 Pewne masz, ze pojdzie na 1.5 co przy 1.0 nie jest na 100% Znow 1.3 juz w testach jest wolniejszy od 1.2 po podkreceniach. I jaka masz plyte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 No to masz szczęście... :) Właśnie mam do sprzedania Cela 1.2G , i Abita ST6!!!! Co ty na to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 No to masz szczęście... :) Właśnie mam do sprzedania Cela 1.2G , i Abita ST6!!!! Co ty na to... ile chcesz za sam procesor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zastanawiam się czy nie zmienić mojej Pentiawki na Celka T. Procek chodzi mi na 1001 co zresztą widać poniżej, nie wiem jeszcze jakiego Celka wybrać 1.0, 1.1, 1.2, czy 1.3, z ktorego po podkręceniu miał bym największą wydajność. FSB moge max ustawić na 143-145. Myśle że najlepszy byłby 1.1 Mój 1.0A kręci się na 1.35 na seryjnym (BOX) wiatraku, przy napięciu 1,62V itemp 42*C, a myślę że jak bym dal lepsze chłodzenie (jak kupię Ehima ) to było by więcej. Te 1.2 idą na 1.5 ale masz FSB =125 1.3 słabo się kręci. 1.1A podobnie jak 1.0A powinien iśc na 133 co ma duże zalety. oczywiście kupuj tylko BOX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 No to masz szczęście... :) Właśnie mam do sprzedania Cela 1.2G , i Abita ST6!!!! Co ty na to... ile chcesz za sam procesor? Wolałbym razem z płytą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zastanawiam się czy nie zmienić mojej Pentiawki na Celka T. Procek chodzi mi na 1001 co zresztą widać poniżej, nie wiem jeszcze jakiego Celka wybrać 1.0, 1.1, 1.2, czy 1.3, z ktorego po podkręceniu miał bym największą wydajność. FSB moge max ustawić na 143-145. A nie chciałbyś kupić PIII 933MHz. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...