Gość Manius Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Cześć Składam właśnie sobie zestaw do pracy. Wybór padł na 16GB RAM, Ryzen 2400G + płyta B350 ale mam jedną wątpliwość. Chciałem skorzystać z dwóch monitorów QHD i podłączyć je do tego zestawu. Mam kartę na PCI-E - Nvidia Quadro z dwoma złączami DP i chciałem ją w jednym ze slotów umieścić i wykorzystac jej porty korzystając jednocześnie z Vegi w Ryzenie do przetwarzania grafiki. Czy jest to możliwe czy też powinienem szukać płyty z zestawem HDMI+DP? Karty graficznej "pełnej" w stylu 1070 albo 1080 nie chcę kupować bo trochę ceny poszybowały w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Vega w Ryzenie do przetwarzania grafiki? A co to za Quadro NV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Manius Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 To jakieś małe Quadro ze stacji graficznej HP. Dla mnie jest istotne, że ma dodatkowe wyjścia video. Nie chcę kupować płyty z wyjściami wideo bo zamierzam zamienić za jakiś czas na coś z serii Zen+ i dokupić "pełną" kartę graficzną. Moduł graficzny 2400G miałby pracować jako tymczasowa karta grafiki a Quadro miałoby po prostu wyświetlać obraz dla dwóch monitorów QHD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...