kogelmogel Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Witajcie, poszukuję nowej myszki, coś podobnego do tego logitecha G500 (aktualnie używam i jestem bardzo zadowolony). Zależy mi żeby nowa myszka miała: - sterowanie czułością, - co najmniej 2 przyciski przy kciuku, - regulację rolki (przewijanie stałe i skokowe), - dobrze by było gdyby miała ciężarki jak obecna, - ma być duża, żeby dobrze leżała w dłoni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Sprawdź Logitech G403 - miałem, sprzedałem, bo ... była za duża (bułowata). Jednak jeśli chodzi o jakość sensora, 2 przyciski przy kciuku, regulację DPI przyciskiem, to wszystko ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogelmogel Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 4 godziny temu, Kyle napisał: Sprawdź Logitech G403 - miałem, sprzedałem, bo ... była za duża (bułowata). Jednak jeśli chodzi o jakość sensora, 2 przyciski przy kciuku, regulację DPI przyciskiem, to wszystko ma. Oglądałem ją dzisiaj i odpada, za lekka i brak regulacji rolki. Dodatkowo obawiam się, że przycisk przy kciuku będzie przeszkadzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...