toom18 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Elo. Zastanawiam się czy istnieje adapter usb 3.0/3.1 typ C pod mini pci express (w miejsce karty sieciowej w laptopie. Znaczy że istnieje to wiem ale czy działa? Próbował ktoś takie coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Z laptopami jest tak, że albo mają złącze, które obsługuje normalnie wszystko, albo mają wkodowaną listę konkretnych kart sieciowych i nic poza nimi się nie uruchomi. Zależy od producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom18 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Tak jest, wiem o tym. //edit A widział ktoś riser czy jak tam to się zwie przedłużka mpcie? Żeby połączyć pod mpcie i z drugiej strony żeby też było mpcie. Niestety mam kartę half size i jest tylko 3.5 cm a takich kontrolerów usb 3.0 nie widziałem Edytowane 6 Marca 2018 przez toom18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...