KyCoL Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 http://news.gaminghorizon.com/media/1041541260.html http://estima.ribersborg.net/ Gierka to wyscigi uliczne, wydane przez Rockstar Games. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 A tutaj macie recenzje gierka naprawde moze być swietna http://pc.ign.com/articles/427/427282p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mam na ps2 ta gre :D tak mi sie wydaje bo jak sie orientuje sa 2 wersje tej gry MIDNIGHT CLUB II i wiem ze jest wersja co jeszcze ma cos w tytule i ja chyba wlasnie tamta posiadam ten sam motym jezdzisz autkiem podjezdzasz na swiatlach cykasz swiatelkami i sie scigasz to wszystko swietnie fajnie :D fajny motyw ale wykonanie gry!!!! ranyy!!!!! ludzie tak zwalonej gry dawno nie widzialem!!!! animacja, grafika, prowadzenie samochodow koszmar!!! koszmar!!! ale moze nie mowie do konca wlasnie o tej wersji :D tu jakos na zdjeciach wyglada dosyc ladnie :D bede musial jeszcze sprawdzic jaka ja posiadam wersje :D pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Dla mnie ta gra to totalny niewypał , typowa arcadówka a do tego sterowanie z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e na maxaa , dałbym jej 4/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 pogralem pol godziny i wy****em ja :evil: pompowanie kasy na engine gta. z tym ze w gta mozna bylo sterowac, tu juz nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A ja powiem tylko tyle: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=3,0&x=sli...eshow,19,5233,0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Leeeeeeeeeee jestescie cieniasy. Moim zdaniem gra jest super - troche trudna ale i dobrze, TOKYO powala a sterowania innego w tej grze sobie niewyobrazam jest super poprostu - podczas smigania 200 km/h po strasznie ruchliwej drodze mozna szybko i zwinnie wymijac furki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Gra jest bardzo słaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 mam demo tej gierki i niewiem jak zmienic rozdzielczosc i grafe ogolnie , bo niema takiej opcji , a defaultowo to taka beznadzijna grafa ze az strach, ma ktos demko ? i wioe jak zminic opcje graficzne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 te 160mb to na 100% demo które sie pojawiło w sieci niedawno natomist cała gra jest przezajebista , extra grafa , muza i grywalnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 mam demo tej gierki i niewiem jak zmienic rozdzielczosc i grafe ogolnie , bo niema takiej opcji , a defaultowo to taka beznadzijna grafa ze az strach, ma ktos demko ? i wioe jak zminic opcje graficzne? opcje zmienia sie w menu-to chyba jasne natomist owo menu jest dosyc pogmatwane ale poradzisz sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 spoko - no offence - mówie ze nie jest tragiczna, ale imho w innych grach jest duzo lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 POgralem troche wiecej i gra zaczyna mi sie coraz bardziej podobac.... scigam sie jooz z motroami, ale sam jezdze autkiem.... Gra rzeczywiscie po kilku wyscigach nabiera smaczku.... a grafa na screecnach wyglada niezle.... Tylko autko sie smiesznie niszczy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 no w koncu burro zacząłes ją doceniac ale zauwaz jak gierka pozbawiła sie grywalnosci gdyby te zniszczenia były wieksze, uniemozliwiajace jazde - byłoby max cieżko a przeciez im dalej tym znacznie trudniej ps.potem bedziesz miał do wyboru podczas misji bike a najlepsze bedą akcje w paryzu-na wąskich uliczkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Grafe docenicie jak dojdziecie do TOKYO - tam naprawde gra ladnie wyglada i miasto super oraz bryki to juz japonskie potwory :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 no w koncu burro zacząłes ją doceniac ale zauwaz jak gierka pozbawiła sie grywalnosci gdyby te zniszczenia były wieksze, uniemozliwiajace jazde - byłoby max cieżko a przeciez im dalej tym znacznie trudniej ps.potem bedziesz miał do wyboru podczas misji bike a najlepsze bedą akcje w paryzu-na wąskich uliczkach Mi chodzi o sam graficzny efekt zniszczen - wyglada jak midtown madness.. bo fizyka jest ok PS. A daleko mi jeszce do paryza ?? - Jestem w misji gdzie pierwszy raz sie z motoram sciagam, ale ja jeszcze mam autko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 no jeszcze troche ja koncze paryz-qr......., kilka razy myslałem ze rozwale kineskop padem- szlag moze człowieka trafic momentami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 mam demo tej gierki i niewiem jak zmienic rozdzielczosc i grafe ogolnie , bo niema takiej opcji , a defaultowo to taka beznadzijna grafa ze az strach, ma ktos demko ? i wioe jak zminic opcje graficzne? opcje zmienia sie w menu-to chyba jasne natomist owo menu jest dosyc pogmatwane ale poradzisz sobie moglbys mi podac dokladnie gdzie sa te opcje , bo za chiny niemoge znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 menu składa sie z tych przesuwanych podmenu wchodzisz w option mode dół masz wtedy chyba controllers i przesuwasz w lewo badz w prawo az znajdziesz video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 heh ale ja jestem ciolek :) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ps. Giera wcale nie hest taka trudna :-) dojdz do 80% to pogadamy wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A mi sie ta gierka zawiesza jak wchodze do gry :( Nie wiem co zrobic, doradzcie cos. Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 dojdz do 80% to pogadamy wtedyJestem przy 30% i powoli zaczynam dochodzić do wniosku że jednak jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Omijalem ta gre... omijalem az wreszcie dzisiaj sie skusilem pod wplywem niektorych wypowiedzi. Wiec przytocze pare slow jakie przychodza po poznaniu gry. Pierwszy wielki minus za menu... choc moze na tym polega trudnosc tej gry :) Co do samej rozgrywki: - zachowanie samochody bardzo ale to bardzo arcadowe - glupie fajerwerki znane z filmow o ludziach (samochodach) szybkich i wscieklych - zniszczenia smieszne... no ale dobrze ze sa - stosunkowo rozlegle miasto - ciekawe skroty - no i chyba najwazniejszy myslnik :) otoz mimo wielu bledow grywalnosc jest bardzo wysoka... gra potrafi wciagnac choc raczej nie dotykam tego typu samochodowek to milo spedzam czas sciagajac sie ulicami wielkich miast :) To byly odczucia czlowieka ktory urodzil sie z kierownica w dloniach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ja gram na kierownicy i jest czadowo ukończyłem 8 % ii jużm am problemy a co do gry: czy dopałka porzez "x" działa tylko raz i czy są jeszcze jakieś takie fajne myki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ja gram na kierownicy i jest czadowo ukończyłem 8 % ii jużm am problemy a co do gry: czy dopałka porzez "x" działa tylko raz i czy są jeszcze jakieś takie fajne myki?? Jesli jedziesz jakis czas za przeciwnikiem to rosnie ci taki pasek w prawym dolnym rogu... jesli sie zapelni masz n2o za friko. Niektore samochody maja wiecej niz jeden strzal... ale tak jak mowilem teoretycznie masz ich w nieskonczonosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 mam jechać zaraz za nim??to jest koło paska zniszczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 DO BARTEZJUSZA Cofam wszystko co złego poweidziałem o tej grze... Jestem teraz w Paryżu i dopiero poczułem ten POWER... Gra mnie wciągneła jak nie wiem co... Dobra spadam grać :wink: Niskie pokłony dla tego pana :D mam jechać zaraz za nim??to jest koło paska zniszczenia?Tak, masz jechać zanim, zanim :D pasek zmieni kolor na czerwony 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 wiem ale to jest trudno a tak ogólnie o grze to jest cholernie trudna jkestem orzy 13 pricentach i już mam problemy jak cholera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ta gra syci. Nie moglem sie od niej oderwac. :D Czegos takiego mi potrzeba bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...