Skocz do zawartości
KyCoL

Midnight Club 2

Rekomendowane odpowiedzi

PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu  8)

-------------------------

Już nie aktualne :D  przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest  :twisted:

Jak w grze sprawdzic statystyki danego auta ile ma max predkasc jakie przyspieszenie itp ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu  8)

Już nie aktualne   :D  przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest  :twisted:

Jak w grze sprawdzic statystyki danego auta ile ma max predkasc jakie przyspieszenie itp ?

Wyskocz na autosrade, mozesz też liczyc do 10 poznasz wtedy przyspieszenie :D

nie ma w grze takich info - są tylko takie wykresy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ta gre pod koniec wakacjii . Fajnie mi sie grało w nia ,przeszedłem cała :) Pod koniec to normalnie jest sieczka. Co do jazdy autem to ta gra jest pod kierownice !!!!!!!!!!!!! i to ewidetnie widac . U kumpla jechalem wlasnie na kierze i gra wymiata :).

Jednak ja nie mam kiery a klawiature mam bo skad bym pisał :) . Na klawiaturze pozostaje granie na scigu :)

Moim ulubionym pojazdem jest Nousagi :) (KAWASSAKI NINJA) Jak sie go opanuje to na grze sieciowej można wymieśc nawet i Veloci :)))))

Pozdrawiam i życze miłej gry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu  8)

Już nie aktualne   :D  przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest  :twisted:

Gdzie sa te wykresy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu  8)

Już nie aktualne :D  przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest  :twisted:

Gdzie sa te wykresy ?

jak wybierasz pojazd przed wyścigiem to są wykresy na dole

PS. olej tą gre - nadszedł czas Max Payne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe ja tez kilka a w sumie kilkadziesiat razy przekl;inalem, mialem ochote roz ... monitr i klawiature, ale szukalem tej gry 3 lata.. :D jest zajebista!! ale ludzie pomozcie,m namieszalem cos w pliku *.sav i mi pisze ze crrupted save file.. :( pomocy, prosze niech mi ktos wysle plik sav , mialem juz cos przed 70 %, tam gdzie sie w deszczu jezdzi... help!! :(( karol_weed@o2.pl lub niech ktos na gg napisze 1743269 w katalogu mam jakies joki po chinsku, ale plizz help me!!!!!!!:(

hehehe ja tez kilka a w sumie kilkadziesiat razy przekl;inalem, mialem ochote roz ... monitr i klawiature, ale szukalem tej gry 3 lata.. :D jest zajebista!! ale ludzie pomozcie,m namieszalem cos w pliku *.sav i mi pisze ze crrupted save file.. :( pomocy, prosze niech mi ktos wysle plik sav , mialem juz cos przed 70 %, tam gdzie sie w deszczu jezdzi... help!! :(( karol_weed@o2.pl lub niech ktos na gg napisze 1743269 w katalogu mam jakies joki po chinsku, ale plizz help me!!!!!!!:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio naszło mnie, żeby znów pograć w MC2

Jestem już na 81% (drugi wyścig z savo - Paryż) i tak jak wcześniej było trudno to teraz jest jakiś hardcore.

Na mapie są do zebranie 4 checkpointy + meta. Jak jadę za jednym z zawodników to w momencie kiedy dojeżdżamy do mety to reszta już kończy. Jak jadę za innym to okazuje się, że jest to samo. Zapewne mało osób będzie pamiętało ten wyścig, ale może jednak ktoś kojarzy czy jest jakiś skrót czy coś.

Edit.

Wygląda na to, że jestem w d*** :(

Ten, który dojeżdża pierwszy jest o ponad 20s szybszy ode mnie

Edytowane przez hot_lopez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi