deeejot Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu 8) ------------------------- Już nie aktualne :D przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest :twisted: Jak w grze sprawdzic statystyki danego auta ile ma max predkasc jakie przyspieszenie itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu 8) ------------------------- Już nie aktualne :D przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest :twisted: Jak w grze sprawdzic statystyki danego auta ile ma max predkasc jakie przyspieszenie itp ? Wyskocz na autosrade, mozesz też liczyc do 10 poznasz wtedy przyspieszenie :D nie ma w grze takich info - są tylko takie wykresy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Miałem ta gre pod koniec wakacjii . Fajnie mi sie grało w nia ,przeszedłem cała :) Pod koniec to normalnie jest sieczka. Co do jazdy autem to ta gra jest pod kierownice !!!!!!!!!!!!! i to ewidetnie widac . U kumpla jechalem wlasnie na kierze i gra wymiata :). Jednak ja nie mam kiery a klawiature mam bo skad bym pisał :) . Na klawiaturze pozostaje granie na scigu :) Moim ulubionym pojazdem jest Nousagi :) (KAWASSAKI NINJA) Jak sie go opanuje to na grze sieciowej można wymieśc nawet i Veloci :))))) Pozdrawiam i życze miłej gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu 8) ------------------------- Już nie aktualne :D przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest :twisted: Jak w grze sprawdzic statystyki danego auta ile ma max predkasc jakie przyspieszenie itp ? Wyskocz na autosrade, mozesz też liczyc do 10 poznasz wtedy przyspieszenie :D nie ma w grze takich info - są tylko takie wykresy :) Gdzie sa te wykresy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 gra jest spoko ...... a co do kierowania to już sie przyzwyczaiłem ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu 8) ------------------------- Już nie aktualne :D przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest :twisted: Jak w grze sprawdzic statystyki danego auta ile ma max predkasc jakie przyspieszenie itp ? Wyskocz na autosrade, mozesz też liczyc do 10 poznasz wtedy przyspieszenie :D nie ma w grze takich info - są tylko takie wykresy :) Gdzie sa te wykresy ? jak wybierasz pojazd przed wyścigiem to są wykresy na dole PS. olej tą gre - nadszedł czas Max Payne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWEGO Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 elo jest ktos chetny zeby pograc w necie w ta giere? jak co dajcie znac na gg 1042100 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Ma ktos moze spolszczenie do tej gry lub jakies kody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Znam tylko jeden upupdowndown wpisujesz go w opcjach w cheats (jakos tak to było). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 THX ralph03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_weed Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 hehehe ja tez kilka a w sumie kilkadziesiat razy przekl;inalem, mialem ochote roz ... monitr i klawiature, ale szukalem tej gry 3 lata.. :D jest zajebista!! ale ludzie pomozcie,m namieszalem cos w pliku *.sav i mi pisze ze crrupted save file.. :( pomocy, prosze niech mi ktos wysle plik sav , mialem juz cos przed 70 %, tam gdzie sie w deszczu jezdzi... help!! :(( karol_weed@o2.pl lub niech ktos na gg napisze 1743269 w katalogu mam jakies joki po chinsku, ale plizz help me!!!!!!!:( hehehe ja tez kilka a w sumie kilkadziesiat razy przekl;inalem, mialem ochote roz ... monitr i klawiature, ale szukalem tej gry 3 lata.. :D jest zajebista!! ale ludzie pomozcie,m namieszalem cos w pliku *.sav i mi pisze ze crrupted save file.. :( pomocy, prosze niech mi ktos wysle plik sav , mialem juz cos przed 70 %, tam gdzie sie w deszczu jezdzi... help!! :(( karol_weed@o2.pl lub niech ktos na gg napisze 1743269 w katalogu mam jakies joki po chinsku, ale plizz help me!!!!!!!:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Ostatnio naszło mnie, żeby znów pograć w MC2 Jestem już na 81% (drugi wyścig z savo - Paryż) i tak jak wcześniej było trudno to teraz jest jakiś hardcore. Na mapie są do zebranie 4 checkpointy + meta. Jak jadę za jednym z zawodników to w momencie kiedy dojeżdżamy do mety to reszta już kończy. Jak jadę za innym to okazuje się, że jest to samo. Zapewne mało osób będzie pamiętało ten wyścig, ale może jednak ktoś kojarzy czy jest jakiś skrót czy coś. Edit. Wygląda na to, że jestem w d*** :( Ten, który dojeżdża pierwszy jest o ponad 20s szybszy ode mnie Edytowane 4 Października 2008 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...