Skocz do zawartości
crollek

3dMark2001SE (Fill Rate) a Radek9500pro

Rekomendowane odpowiedzi

Wynik mam powyżej 9000 no O/C

Tylko 1 rzecz mnie ciekawi/martwi :| dlaczego w Fill Rate (Single-Texturing) mam wynik ~1000 a więc jest on zdecydowanie niższy niż mają inni posiadacze Radeonów 9500pro

Jak Wy robicie testy to też macie takie 'cuś' :wink: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem o co ci chodiz z tym cus...a co do wyniq to zainstaluj sobie omiegi i "zrób" sonbie 9700.... podkrec karte i proca..... i wynik bedzie na pozomie 12000 - 13000.

Powodzenia....

A czytales jego podpis. Jak chcesz z Radka 9500PRO zrobic 9700 :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem o co ci chodiz z tym cus...a co do wyniq to zainstaluj sobie omiegi i "zrób" sonbie 9700.... podkrec karte i proca..... i wynik bedzie na pozomie 12000 - 13000.

Powodzenia....

Moje pytanie jest skierowane głównie do pasiadaczy Radków 9500pro a nie do ludzi którzy twierdzą że z 9500pro zrobi się 9700 :lol:

Jakbyś zerknął że mam PIV 1.7 to byś wiedział że to Willamate a one się słabo kręcą w porównaniu z Northwood'em.

Jeszcze raz powtórzę czy w teście Fill Rate (Single-Texturing) mieliście wynik mały tzn ~1000 a powinien być raczej około 1300 :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi