stranger Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 to sa plotna do ozdabiania wiązanek z kwiatów, ciekawy efekt i na dodatek przewiewne co daje lepsze chłodzenie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 to sa plotna do ozdabiania wiązanek z kwiatów, ciekawy efekt i na dodatek przewiewne co daje lepsze chłodzenie:) ciekawy pomysl, moze kiedys ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ja proponuje byle jaka obudowe kupic za 100 dolożyc 100 do malowania i zrobić cos takiego Yyy...wygląda tak jakoś :?: kosmicznie :?: :mrgreen: Nawet fajna ale po co ją tak pstrokacić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 a gdzie ona jest pstrokata kobieto z adidasem:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A ja zapodam dwie: Oto 1. http://www.modecom.pl/strona.php?60 Taką mam... Jest super. Dobre jest w niej to że ma klapki i z przodu USB Oto 2. http://www.modecom.pl/strona.php?66 Taką miałam mieć ale sie powstrzymałam bo do czego by mi pasowało to sreberko skoro pokój jest czarno-granatowo-biały... A ENJOY pasuje do wszystkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 a gdzie ona jest pstrokata kobieto z adidasem:DNie nie jest pstrokata ale świetnie pasowałaby do salonu gier...Nie odróżniałaby się od innych automatów... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja mam to: A podoba mi sie np. to: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Stranger - full respect - ta buda wymiata ! :D GRATZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Stranger - full respect - ta buda wymiata ! :D GRATZ dzieki chętni z gdańska i okolic za 100 moga miec podobna a nawet lepsza kwestia wyboru wzoru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 a gdzie ona jest pstrokata kobieto z adidasem:DNie nie jest pstrokata ale świetnie pasowałaby do salonu gier...Nie odróżniałaby się od innych automatów... :mrgreen: w salonie gier może by się nie odróżniała ale postaw ją miedzy innym komputerami............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Stranger - full respect - ta buda wymiata ! :D GRATZ dzieki chętni z gdańska i okolic za 100 moga miec podobna a nawet lepsza kwestia wyboru wzoru Gdansk to troche za daleko :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Stranger - full respect - ta buda wymiata ! :D GRATZ dzieki chętni z gdańska i okolic za 100 moga miec podobna a nawet lepsza kwestia wyboru wzoru Gdansk to troche za daleko :(. wsiadasz z buda w pociag czy jak masz furaka to podjezdzasz nim, rano pomalowana po 5 godzinach mozna ja polozyc na siedzenie wszystko kwestia jak bardzo ci sie podoba i ci zalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 wsiadasz z buda w pociag czy jak masz furaka to podjezdzasz nim, rano pomalowana po 5 godzinach mozna ja polozyc na siedzenie wszystko kwestia jak bardzo ci sie podoba i ci zalezyFury nie mam, a jak mialbym sie ciagnac pociagiem rano w Gdansku to musialbym od siebie chyba dzien wczesniej wyjechac (PKP rox!). Właściwie to zbierałem na Chiefteca big towera, ale pomyslalem ze lepiej moze byloby wziąć jakas zwyklą budę i ją zmodować ? Sam nie mam za grosz talentu wiec...... Sprawe jeszcze przemysle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 chętni z gdańska i okolic za 100 moga miec podobna a nawet lepsza kwestia wyboru wzoru czemu mieszkasz tak daleko ? ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 chętni z gdańska i okolic za 100 moga miec podobna a nawet lepsza kwestia wyboru wzoru czemu mieszkasz tak daleko ? ... ;) no cóż nie każdy jest doskonały ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ja proponuje byle jaka obudowe kupic za 100 dolożyc 100 do malowania i zrobić cos takiego FAJNIE WYGLADA BUDA NAWET ZAWALISCIE PODOBA MNIE SIE myle sie czy to jakas okleina?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 FAJNIE WYGLADA BUDA NAWET ZAWALISCIE PODOBA MNIE SIE myle sie czy to jakas okleina??przeczytaj ostatnie pol metra tematu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale zamalowanie napędów (białych częsci )to podstawa malarstwa:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale zamalowanie napędów (białych częsci )to podstawa malarstwa:) czesci juz dawno pomalowalem, nie mam niestety update foto ale nie zostalo z przodu nic bialego juz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 a gdzie ona jest pstrokata kobieto z adidasem:DNie nie jest pstrokata ale świetnie pasowałaby do salonu gier...Nie odróżniałaby się od innych automatów... :mrgreen: w salonie gier może by się nie odróżniała ale postaw ją miedzy innym komputerami............ No faktycznie...troche by różnicy było... :twisted: Tak wogule to gratuluje pomysłu :wink: PEACE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja proponuje byle jaka obudowe kupic za 100 dolożyc 100 do malowania i zrobić cos takiego to twoje ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja proponuje byle jaka obudowe kupic za 100 dolożyc 100 do malowania i zrobić cos takiego to twoje ??? No...to jego... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 no to moj potentat nr 1 chieftec/antec pada. ale kto mi taki malunek wyskrobie? lece juz szukac. OGOLNIE SZTRASZNIE SIE MI PODOBA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 no to moj potentat nr 1 chieftec/antec pada. ale kto mi taki malunek wyskrobie? lece juz szukac. OGOLNIE SZTRASZNIE SIE MI PODOBA! Ta pstrokacizna :?: Niektórzy to potrafią zaskoczyć :wink: A i sory za tą "pstrokacizne" ale inaczej nie umiem "tego" nazwać :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 no to moj potentat nr 1 chieftec/antec pada. ale kto mi taki malunek wyskrobie? lece juz szukac. OGOLNIE SZTRASZNIE SIE MI PODOBA! Ta pstrokacizna :?: Niektórzy to potrafią zaskoczyć :wink: A i sory za tą "pstrokacizne" ale inaczej nie umiem "tego" nazwać :twisted: no cóż wybaczam jestes w koncu tylko kobietą....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ta pstrokacizna :?: Niektórzy to potrafią zaskoczyć :wink: A i sory za tą "pstrokacizne" ale inaczej nie umiem "tego" nazwać :twisted: nie chodzilo mi dokladnie o ten wzor. zaskoczyla mnie glownie technika wykonania 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ta pstrokacizna :?: Niektórzy to potrafią zaskoczyć :wink: A i sory za tą "pstrokacizne" ale inaczej nie umiem "tego" nazwać :twisted: nie chodzilo mi dokladnie o ten wzor. zaskoczyla mnie glownie technika wykonania 8O technika wykonania jest banalna ale i tak bys nie uwierzył...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 stranger buda wymiata ale: -troche stacja i napedy sie za bardzo wyzozniaja :idea: -a te przyciski u gory to wies tańczy wieś sie bawi bez obrazy, nie pasuja wogole do stylu obudowy a reszta wymiata :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 stranger buda wymiata ale: -troche stacja i napedy sie za bardzo wyzozniaja :idea: -a te przyciski u gory to wies tańczy wieś sie bawi bez obrazy, nie pasuja wogole do stylu obudowy a reszta wymiata :P kolor napedow zmienilem a wlaczniki wywale jak wstawie jakis lcd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 stranger buda wymiata ale: -troche stacja i napedy sie za bardzo wyzozniaja :idea: -a te przyciski u gory to wies tańczy wieś sie bawi bez obrazy, nie pasuja wogole do stylu obudowy a reszta wymiata :P eee tam, te wlaczniki sa calkiem spox, a tak BTW to co Wy od wsi chcecie ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...