Agaaa Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 no to moj potentat nr 1 chieftec/antec pada. ale kto mi taki malunek wyskrobie? lece juz szukac. OGOLNIE SZTRASZNIE SIE MI PODOBA! Ta pstrokacizna :?: Niektórzy to potrafią zaskoczyć :wink: A i sory za tą "pstrokacizne" ale inaczej nie umiem "tego" nazwać :twisted: no cóż wybaczam jestes w koncu tylko kobietą....... Sory za ten offtopic-STRANGER NIE WKÓRZAJ MNIE BO POŻAŁUJESZ :evil: :x :evil: :x :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 stranger czy musisz w kazdyn topicu wpiepsszać tą obudowe!! Nawet sam jej nie malowałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 stranger czy musisz w kazdyn topicu wpiepsszać tą obudowe!! Nawet sam jej nie malowałeś słuchaj mistrzu po pierwsze wrzucilem tu ja majac nadzieje ze moze ktos bedzie zainteresowany podobnym eksperymentem i bedzie mial ochote sobie bude tak trzasnac, nie wrzuzcilem zdjecia do topiku o zasilaczach! po drugie nigdzie nie pisalem ze sam ja pomalowalem i jesli to pokazuje to tylko po to zeby ludzie wiedzieli ze sa mozliwosci tak pomalowac zwykle pudło po trzecie przeczytaj łajzo temat topiku i zaproponuj coś od siebie, a jak cie nawet na to nie stac to sie nie udzielaj w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 no to moj potentat nr 1 chieftec/antec pada. ale kto mi taki malunek wyskrobie? lece juz szukac. OGOLNIE SZTRASZNIE SIE MI PODOBA! Ta pstrokacizna :?: Niektórzy to potrafią zaskoczyć :wink: A i sory za tą "pstrokacizne" ale inaczej nie umiem "tego" nazwać :twisted: no cóż wybaczam jestes w koncu tylko kobietą....... Sory za ten offtopic-STRANGER NIE WKÓRZAJ MNIE BO POŻAŁUJESZ :evil: :x :evil: :x :evil: hmmmm no normalnie strach się bać :twisted: skoncz juz z tym moze?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 stranger - buda miodzio chociaz do swojego kompa bym jej nie zastaosowal :) jednak gratulacje makijarzu kompa :) agaaaa - fajne budy proponujesz :) a ja i tak zrobie po swojemu :) szkoda ze ta buda a'la alien jest midi bo w wersji full tower mogla bymiec jakies szanse :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Zadna z tych obudow mi sie jnie podoba. Chieftec rzadzi :P A powaznie. Rozwaz zakup jakiegos Tracera www.tracer.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 spider - linkk do konfiga ci nie dziala :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja proponuje byle jaka obudowe kupic za 100 dolożyc 100 do malowania i zrobić cos takiego Niech zgadne :) malował ci to taki pan w okularach i z brodą (niedużą :D) co maluje normalnie takie obrazy na papierze i sprzedaje je w Trójmieście ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 technika wykonania jest banalna ale i tak bys nie uwierzył...... Spray ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja proponuje byle jaka obudowe kupic za 100 dolożyc 100 do malowania i zrobić cos takiego Niech zgadne :) malował ci to taki pan w okularach i z brodą (niedużą :D) co maluje normalnie takie obrazy na papierze i sprzedaje je w Trójmieście ? :) nie w trojmiescie tylko w kraku i nie z broda tylko kolo 25latek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 w trojmiescie:-) znasz typka???? no prosze.....jaki swiat jest maly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 stranger - buda miodzio chociaz do swojego kompa bym jej nie zastaosowal :) jednak gratulacje makijarzu kompa :) agaaaa - fajne budy proponujesz :) a ja i tak zrobie po swojemu :) szkoda ze ta buda a'la alien jest midi bo w wersji full tower mogla bymiec jakies szanse :twisted: Wiem że fajne. Wkońcu tą ENJOY (czarną) samam mam i jest zarombista :!: :twisted: Polecam ją każdemu kto ma za grosz rozumu i nie pstrokaci swojego pudła jak stranger :mrgreen: :twisted: :wink: 8) :lol: :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 stranger - buda miodzio chociaz do swojego kompa bym jej nie zastaosowal :) jednak gratulacje makijarzu kompa :) agaaaa - fajne budy proponujesz :) a ja i tak zrobie po swojemu :) szkoda ze ta buda a'la alien jest midi bo w wersji full tower mogla bymiec jakies szanse :twisted: Wiem że fajne. Wkońcu tą ENJOY (czarną) samam mam i jest zarombista :!: :twisted: Polecam ją każdemu kto ma za grosz rozumu i nie pstrokaci swojego pudła jak stranger :mrgreen: :twisted: :wink: 8) :lol: :D :) no nie ta znowu..... chodz założymy własny topik "czemu kobiety się nie znają na komputerach" i tam bedziesz mogla sie wypowiadac do bólu na temat pstrokacizny ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 stranger - buda miodzio chociaz do swojego kompa bym jej nie zastaosowal :) jednak gratulacje makijarzu kompa :) agaaaa - fajne budy proponujesz :) a ja i tak zrobie po swojemu :) szkoda ze ta buda a'la alien jest midi bo w wersji full tower mogla bymiec jakies szanse :twisted: Wiem że fajne. Wkońcu tą ENJOY (czarną) samam mam i jest zarombista :!: :twisted: Polecam ją każdemu kto ma za grosz rozumu i nie pstrokaci swojego pudła jak stranger :mrgreen: :twisted: :wink: 8) :lol: :D :) no nie ta znowu..... chodz założymy własny topik "czemu kobiety się nie znają na komputerach" i tam bedziesz mogla sie wypowiadac do bólu na temat pstrokacizny ;-) sory za ten offtopic ale-JESTEM ZA :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 no nareszcie jakies porozumienie bo już chciałem wykopac topór wojenny :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 dobra koniec tej kłootni :wink: PEACE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 hihi kobiety sa slodkie jak sie zloszcza :twisted: chociaz nzma pare takich co sa slodkie alelepiej nie byc w poblizu :) albo lepiej byc w poblizu tornada niz nich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 http://www.megabajt.com.pl/zdjecia/tracer_...kblack_5927.gif http://www.megabajt.com.pl/zdjecia/tracer_...oblack_5929.gif http://www.megabajt.com.pl/zdjecia/tracer_...loo1h4_4875.gif http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6399 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 birdman - definitywnie ta ostatnbia :) - szczegolnie jak mi ja ktos zalatwi za 200zl :)))))))))))))))))))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 druga może być... http://www.yoy.pl/obudowy/foxconn/foxconn%...20usb/opis.html bo sam takom mam... hie, hie... i w sumie spoxx buda... żadnych problemów, zasiłka ładnie ciągnie i wogule... za te pieniądze to chyba lepsza nisz codeszajs... ps. a wiecie coś o zasilaczu z mojej budy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 w trojmiescie:-) znasz typka???? no prosze.....jaki swiat jest maly hehe mam od niego plakat/obraz :) podobna kolorystyka do twej obudowy :D P.S. Teraz też siedze w Sopocie, i może drugi se sprawie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ta jest najladniesza :P wiem bo mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ta jest najladniesza :P wiem bo mam :D Nie mow ze wbudowales w nia Atari :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ta jest najladniesza :P wiem bo mam :D Całkowicie się zgadzam. Piękniejszej nie ma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jak dla mnie Lian-Li rulez: A z tańszych ModeCom Winner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel007 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 hej co powiecie na taka obudowe 200 zł za info gdzie taka mozna kupic http://www.alienware.com/gaming_main_desktop.aspx http://www.alienware.com/gaming_main_desktop.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 spider - linkk do konfiga ci nie dziala :/ A po cop link do konfiga, podpis zmieniony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja proponuje byle jaka obudowe kupic za 100 dolożyc 100 do malowania i zrobić cos takiego Niech zgadne :) malował ci to taki pan w okularach i z brodą (niedużą :D) co maluje normalnie takie obrazy na papierze i sprzedaje je w Trójmieście ? :) nie w trojmiescie tylko w kraku i nie z broda tylko kolo 25latek :) No wlasnie sie do nich wybieram kiedys z bokiem mojej budy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja proponuje byle jaka obudowe kupic za 100 dolożyc 100 do malowania i zrobić cos takiego Niech zgadne :) malował ci to taki pan w okularach i z brodą (niedużą :D) co maluje normalnie takie obrazy na papierze i sprzedaje je w Trójmieście ? :) nie w trojmiescie tylko w kraku i nie z broda tylko kolo 25latek :) No wlasnie sie do nich wybieram kiedys z bokiem mojej budy :D spider czemu tylko bok?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 spider - daj znaka jak bedziesz jechal - wpadne na rynek popatrzac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...