Gość Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Witam Szukam tabletu dla mamy w kwocie do 1200zł .Zastosowanie: przeglądanie internetu, rozmowy z wnuczką na skype i inne podstawowe.Dobrze by było gdyby przekątna była w miarę duża. Moja mama jest zielona jeśli chodzi o elektronikę ale mam zamiar ją trochę podszkolić więc najlepiej na windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Jeśli twoja mama jest zielona nie kupuj jej Windowsa, androida też nie. Najlepiej Ipada 2017 9,7" ceny nowych zaczynają się od 1500zł więc warto dozbierać 3 stówki. Nie przepadam za tą marką ale akurat tablety mają dobre. Albo jeśli budżet jest sztywny to poszukać lekko używanego na olx/allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Ten windows to dlatego,że mogę być pomocny przy nauce,a z Ipadami nie miałem styczności.Jak możesz podać coś ciekawego na windowsie to mam do Ciebie zaufanie ale i tego Ipada rozwarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) W tym budżecie co ty piszesz, to Lenovo MIIX 320-10ICR https://www.komputronik.pl/product/458871/lenovo-miix-320-10icr-80xf00jkpb-stacja-dokujaca.html albo http://allegro.pl/hp-notebook-x2-10-z8350-4gb-64gb-10-1-w10-i6718853373.html Edytowane 11 Marca 2018 przez barwniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamisz Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Dobrą 10-calową opcją może okazać się takie Galaxy Tab A . Procek i 2GB pamięci zapewnią płynność działania, ale to ekran jest w tym urządzeniu największym atutem. Świetna rozdzielczość, dobre odwzorowanie barw i, co ważne, kąty widzenia. Urządzenie jest lekkie i ergonomiczne więc będzie fajnie sprawdzało się do Skype również dzięki dobrej kamerce usytuowanej na froncie. Czas pracy na jednym ładowaniu ponadprzeciętna. Z minusów - dość kiepski aparat tylni i skromna pamięć wewnętrzna, jednak nie koliduje to dedykowanym przeznaczeniem. Edytowane 13 Marca 2018 przez hamisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...