falcoon84 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Witam Ostatnio zostałem poproszony o pomoc przy wyborze monitora z tunerem lub TV który będzie podłączony do PC, PS4 i Nintendo Switch. Przekątna najlepiej 32" i tu z monitorów z tunerem pozostaje praktycznie tylko Samsung T32E310EW. Stąd moje pytanie czy nada się do grania na konsolach i PC? Oczywiście będą oglądane też filmy i przeglądany internet ale czy ten Samsung się sprawdzi w tych zastosowaniach czy może w podobnej cenie znajdzie się TV z lepszą matrycą/parametrami? Za wszelkie rady będę wdzięczy bo nie za bardzo wiem co polecić. Pozdrawiam Edytowane 11 Marca 2018 przez falcoon84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ationx Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 A co to za problem kupić osobno dekoder? Przecież cokolwiek do obsługi TV kupisz do stówki, a nie musisz się ograniczać z wyborem monitora. Sporo taniej masz chociażby takiego AOC https://www.morele.net/monitor-aoc-q3279vwf-979210/ Rozdzielczość WHQD, Free Sync, matryca AMVA za 799 złotych. Zostanie jeszcze na fajny tuner TV i co tam sobie będziesz chciał innego kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 2 godziny temu, Ationx napisał: A co to za problem kupić osobno dekoder? Brak pilota żeby zdalnie włączyć monitor? Brak wbudowanych głośników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ationx Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Ten AOC ma wbudowane głośniki.. Zatem zostaje kwestia dopłacania w sumie za pilot ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...