Forge Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 W Menedżerze HD Audio Realtek była taka fajna opcja która nazywała sie "Efekt karaoke". Ten efekt karaoke to było modyfikowanie dźwięku, można było to ustawić w zakresie od -4 do 4. W tym menedżerze realteka to było w zakładce "Efekty dźwiękowe" w prawym dolnym rogu. W programie AIMP jest takie ustawienie "Pitch" i efekt karaoke jest czymś podobnym do tego ale mimo wszystko jednak inaczej brzmi. Niestety teraz zmieniłem kompa na laptopa i nie moge uruchomić menedżera realteka i niestety nie da sie uruchomić Menedżer HD Audio Realtek, więc potrzebuję zrobić ten efekt karaoke za pomocą jakiegoś innego programu. Zależy mi abym mógł ustawić ten efekt karaoke globalnie dla wszystkich dźwięków, tak abym mógł odtwarzać sobie muzyke z AIMP albo z YouTube zmodyfikowaną tym efektem karaoke. Jakim programem mogę sobie ustawić ten efekt karaoke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...