Despero02 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Witam wszystkich serdecznie. Przychodzę w poszukiwaniu pomocy. Nie włączałem laptopa od czwartku i dziś mam problem z połączeniem się z Wi Fi. Lapek taki jak w tytule, a karta sieciowa to Intel Dual Band Wireless-AC 3160. Wyświetlają mi się sieci wifi, ale po połączeniu jest tylko "Brak Internetu. Zabezpieczone" Sterowniki aktualizowałem, różne rzeczy w cmd też, a po ipconfig/all wyswietla mi się tylko: Host name: Dell Primary Dns Suffix: - Node type: Hybrid IP routing enabled: No Wins Proxy Enabled: No To tyle. Dodam, że inne urządzenia łączą się normalnie, a lapek nawet z telefonem się nie łączy. Można coś temu zaradzić, czy pozostaje stawianie systemu od nowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Despero02 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Skrót klawiszowy? Tzn? A karta jest włączona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Despero02 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Wyświetliły się 3 problemy: 1. Sterownik karty połączenie lokalne 2. Sterownik karty WiFi 3. Sterownik karty połączenie sieciowe bluetooth. Przy każdym z nich jest napisane "nierozwiązany". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Despero02 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Nie, nic takiego nie widnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Wyłącz / Włącz już pewnie próbowałeś. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Despero02 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Tak, próbowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...