Younior Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Wiem ze juz napewno bylo ale mam nadzieje ze zrozumiecie (topici o plytach maja po 20 stron). To chyba nie bedzie zaden wielki problem jak kazdy to wie - najlepiej na 100% - napisze co wie na ten temat z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ladnie brzmi epox 8rda+ albo abit nf2-s rev2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Dorzuce jeszcze jadną Fic AU 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ASUS A7N8X Deluxe, ABIT NF7-S rev 2.0, EpoX 8RDA+ ( nie pełny, tzn brak wszystkich wyjść), FIC AU13 O tylu wiem, że na 100% mają SS> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wlasnie kazdy fic? bo ja kupilem sobie abita nf7 ale on nie ma ss (bylem pewny ze ma :P) i moge wymienic i zastanawiam sie nad epoxem 8rda+ lub tym ficem ale sa 3, kazdy z nich ma ss? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wlasnie kazdy fic? bo ja kupilem sobie abita nf7 ale on nie ma ss (bylem pewny ze ma :P) i moge wymienic i zastanawiam sie nad epoxem 8rda+ lub tym ficem ale sa 3, kazdy z nich ma ss? Napewno AU 13, z tego co wiem. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Każdy Fic AU 13 ma soundstorma w dodatku posiada także cyfrowe wyprowadzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Super, dzieki wielkie za odpowiedzi i nie zbesztanie mnie :-) juz wszystko wiem... jeszcze raz dzieki wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wlasnie kazdy fic? bo ja kupilem sobie abita nf7 ale on nie ma ss (bylem pewny ze ma :P) i moge wymienic i zastanawiam sie nad epoxem 8rda+ lub tym ficem ale sa 3, kazdy z nich ma ss? wymien na abita nf7-s rev 2 - s - oznacza SS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wlasnie kazdy fic? bo ja kupilem sobie abita nf7 ale on nie ma ss (bylem pewny ze ma :P) i moge wymienic i zastanawiam sie nad epoxem 8rda+ lub tym ficem ale sa 3, kazdy z nich ma ss? wymien na abita nf7-s rev 2 - s - oznacza SS Kłuciłbym się. S to raczej oznacza S-ATA, ale NF7-S napewno ma SoundStrom'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ten S oznacza serial ata, ale nie wymienie na niego bo to az 140zl doplaty a do fic'a nie doplacam nic a teraz wakacje i kazdy grosz sie liczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 sorx - moj blad :oops: ale fakt w wakacje mliczy sie kazdy grosz a FIC (byla literowka :( ) ponoc fajana plytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Gigabyte GA-7N400 Pro i Gigabyte GA-7N400V Pro tyz maja SS a i Chaintech Zenith 7NJS niestety wszystkie sa duzo drozsze od FIC-a dlatego bierz FIC-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...