Toxicomaniac Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Witam, jestem laikiem wiec zwracam się do was otoz moje pytanie jest takie która z części jest uszkodzona, ogolnie po starcie komputera nie wyświetlało się nic pokombinowałem trochę zresetowałem bios powyciągałem kostki ramu itd itp i nagle po starcie komputera wyświetliło się cos takiego załączam w zdj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Albo GPU ci sie odkleja albo Vram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxicomaniac Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) GPu nie mam jest do zintegrowanej podłączone ogólnie pare prob wcześniej już instalowałem system i bylo wszystko w porządku ale zatrzymywało się na rozpakowywaniu plików Jest możliwość ze to płyta główna? Edytowane 14 Marca 2018 przez Toxicomaniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...