Pinki Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Zrobilem ostatnio bardzo fajny pack do CS`a :) Trzeba wypakowac do folderu Half-Life i zastapic wszystkie pliki :) Pinki Counter-Strike Pack v1.1 - nowa ikonka voice pojawiajaca sie podczas gry nad glowa zawodnika - nowa ikonka headshot oraz ikonki broni pojawiajace sie na gorze ekranu - nowe menu, dziury po kulach oraz wieksza ilosc krwi - nowe modele plecaczka z bomba, helikopterkow i lusek - nowe modele zakladnikow i naukowcow - nowe modele C4, HE, Flash i Smoke - nowe celowniki AWP/Aug/Sg, nowe efekty wystrzalu - nowe efekty eksplozji HE oraz C4, zmieniony efekt trafienia kuli w sciane - nowe odglosy rykoszetu, wybuchu C4 i HE, headshot i upadajacyh lusek - nowe odglosy M3 shotgun, AWP Zoom, tluczonej szyby, texty zakladnikow - nowe radyjko na cs_italy, zmienione odglosy burzy na de_aztec - nowe dzwieki ct/t win, lock and load, nowy radar i led C4 Zebralem najlepsze podmianki i zlozylem w calosc, zapraszam do testowania :) Dziekuje tworcom dzwiekow, modeli i sprites Server [.W.] KlaN Krakow Server 212.244.59.52:27015 | ZapraszaM Autor [.W.] Pinki Tylko 8MB :) Zobaczcie i potestujcie :) Czekam na uwagi :) http://www.pinkiftp.prv.pl/CS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Nikt w CS`a tu nie gra :?: Sciagac i testowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ja pogrywam od hoho i jeszcze troche :D ale po tym czasie juz mam swoj wlasny pack modele broni z reala nowszej + kilka z innych packow odglosy ze starszej i nowszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja tez gram, ale wole standart.. troche poeksperymentowalem z packami i wiem ze wiecej z nimi problemu niz pozytku :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 hehe ja nigdy nie instaluje CALYCH packow :) bo sa czesto jaja :) a jak slysze seryjne dzwieki broni to mnie skreca :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja tez gram, ale wole standart.. troche poeksperymentowalem z packami i wiem ze wiecej z nimi problemu niz pozytku :| Ja mialem czesto problemy z pelnymi packami, czesto mi cos nie pasowalo i zebrale to co najlepsze tak aby jednoczesnie nie przeszkadzalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Potestujcie :) Spodoba wam sie :D Potrzebuje beta testerow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja moge potestowac ,bo bardzo duzo gram w cs'a .Ale jak mi sie spodoba. Tylko do ciach!a jasnego czego to mi sie nie chce SCIAGNAC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja moge potestowac ,bo bardzo duzo gram w cs'a .Ale jak mi sie spodoba. Tylko do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jasnego czego to mi sie nie chce SCIAGNAC Cos masz z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e. Mi sie sciaga i to nawet dosc szybko bo 50 kb/sek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja moge potestowac ,bo bardzo duzo gram w cs'a .Ale jak mi sie spodoba. Tylko do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jasnego czego to mi sie nie chce SCIAGNAC Hmm :) 1. Zapisz jako - nie dziala 2. Sciagnij plik przy pomocy FlashGet - dziala 3. A najprosciej jest poprpstu raz kliknac na rar, ewentualnie zamknac download managera i sciagac normalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Instaluje, ale jak cos mi sie zepsuje to bede zly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Instaluje, ale jak cos mi sie zepsuje to bede zly :P Nie powinno :) Wydrukuj sobie Readme i podczas gry sprawdzaj wszystko co tam jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Narazie nie ma problemow, wlasnie rozdaje na lanie i bedziemy testowac :] Dziury pu kulach sa NAAAJS :D GIU tez calkiem ladne :] To narazie tyle, pozniej sie odezwe jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Narazie nie ma problemow, wlasnie rozdaje na lanie i bedziemy testowac :] Dziury pu kulach sa NAAAJS :D GIU tez calkiem ladne :] To narazie tyle, pozniej sie odezwe jeszcze. Wszystko jest ladne i fajne bo ja robilem tego packa :D Testujcie, zglaszajcie bledy, co sie podoba a co nie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Qrde, pgrał bym(potestował) ale nie mamm zbytnio z kim :/ A działa to dobrze z wersją pudełkowa cs'a? ps. jak cos mozna by pograc w tego cs :/ Serwer moze i ja bym mogł zrobic ale lepeij by ktos inny bo moj spzet jest niezbyt dobry :? w dupe nawet sciagnac tego nie moge :/ korzystam teraz z tej mozilli fire cos tam i [gluteus maximus] :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Qrde, pgrał bym(potestował) ale nie mamm zbytnio z kim :/ A działa to dobrze z wersją pudełkowa cs'a? ps. jak cos mozna by pograc w tego cs :/ Serwer moze i ja bym mogł zrobic ale lepeij by ktos inny bo moj spzet jest niezbyt dobry :? w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nawet sciagnac tego nie moge :/ korzystam teraz z tej mozilli fire cos tam i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :/ Hmm, chyba dziala z wersja pudelkowa, nie testowalem :( Serverek mojego klanu jest w Readme :) Niestety teraz bedzie stawiany od nowa , za jakis tydzien pewnie bedzie juz dobrze dzialac :) Sciagnac da sie spokojnie przez IE, FlashGet a nawet DAP :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 jak nacisne zeby mi sciagał ten plik rar dap'em albo normlanie no mi sciaga jakis plik refer.htm i tam jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły w nim są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 jak nacisne zeby mi sciagał ten plik rar dap'em albo normlanie no mi sciaga jakis plik refer.htm i tam jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font> w nim są A kliknij prawym klawiszem myszki i daj "otworz w nowym oknie" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No az musiałem uzyc IE :? Ikonka była zakurzona.. ;) No wiec jak cos mozna by zagrac :? 12 osob - tyle uwazal bym za max a minimum to 8 :) Wiec jak? Dac kazdemu z was po oryginalnym key'u? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No az musiałem uzyc IE :? Ikonka była zakurzona.. ;) No wiec jak cos mozna by zagrac :? 12 osob - tyle uwazal bym za max a minimum to 8 :) Wiec jak? Dac kazdemu z was po oryginalnym key'u? ;) Key to mamy :) Gorzej z serverkiem :( Ja moglbym postawic ale mam tylko 1Mbit na 20 osob ktory sie zawiesza przy upload 25KB/s :( Wiec na 8-12 osob odpada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No ludzie :) Jakie wrazenia z packa :?: Mowcie cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Mi sie podoba! Zostawiam :D PS U mnie na lanie zrobil furore! Wszyscy instaluja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No to fajnie :) Zauwazyliscie jakies bledy :?: Cos w packu sie nie podoba :?: Co jest najfajniejsze :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Bledow narazie zadnych nie zauwazylem, ale jak cos znajde dam znac. A co sie podoa najbardziej? No jasne ze KREF :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Wrzucilem na serv nowa wersje :) Zmienilem radar, dzwiek zwyciestwa terro, strzalu w kask, opere na italy, nowe modele helikopterkow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 a mi sie dalej nie chce ściągnać .Sciaga mi jakies badziewie co zajmuje 8.2 kb .Kurna ani dap'em ani normlanie ,ani przez otworz w norym oknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...