Bagin100 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Witam, mam problem z miniaturkami zdjęć oraz filmów. Mam bardzo dużo tego rodzaju plików i po pewnym czasie usuwają mi się ich miniaturki a ponowne wygenerowanie trochę zajmuję. Jest jakaś metoda aby raz już utworzony podgląd nie kasował się? Windows 10 64 bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Kompletnie czy znikają czy raz na jakiś czas się nie wyświetlają - bo to 2 różne rzeczy . Pierwsze to może być jakiś problem w OS albo plik miniatur jest usuwany ( np. z pomocą systemowego programu do czyszczenia czy CC Cleanera etc. ) Nie mam W10 więc ci tutaj dalej nie pomogę . Co do drugiej opcji - z reguły to oznacza bardzo małą ilość miejsca , jak masz masę zdjęć czy filmów i masz włączony podgląd miniatur to może zabraknąć czasami miejsca . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagin100 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Napisałem, że po pewnym czasie... Gdybym używał CCleanera to nie dziwił bym się, że nie ma miniatur ;) Miejsca mam sporo. Problem rozwiązany. Edytowane 20 Marca 2018 przez Bagin100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...