Bagin100 Posted March 18, 2018 Report post Posted March 18, 2018 Witam, mam problem z miniaturkami zdjęć oraz filmów. Mam bardzo dużo tego rodzaju plików i po pewnym czasie usuwają mi się ich miniaturki a ponowne wygenerowanie trochę zajmuję. Jest jakaś metoda aby raz już utworzony podgląd nie kasował się? Windows 10 64 bit. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
reyden Posted March 18, 2018 Report post Posted March 18, 2018 Kompletnie czy znikają czy raz na jakiś czas się nie wyświetlają - bo to 2 różne rzeczy . Pierwsze to może być jakiś problem w OS albo plik miniatur jest usuwany ( np. z pomocą systemowego programu do czyszczenia czy CC Cleanera etc. ) Nie mam W10 więc ci tutaj dalej nie pomogę . Co do drugiej opcji - z reguły to oznacza bardzo małą ilość miejsca , jak masz masę zdjęć czy filmów i masz włączony podgląd miniatur to może zabraknąć czasami miejsca . Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagin100 Posted March 18, 2018 Report post Posted March 18, 2018 (edited) Napisałem, że po pewnym czasie... Gdybym używał CCleanera to nie dziwił bym się, że nie ma miniatur ;) Miejsca mam sporo. Problem rozwiązany. Edited March 20, 2018 by Bagin100 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...