ziomek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 gra bardzo czesto wychodzi mi na pulpit na pasku jej nie ma wiecie moze dlaczego to ?? mialem juz 3 winy i w kazdym tak bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A co podczas gier robisz?Nie naciskasz jakiegoś "niedozwolonego" klawisza :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 nie uzywan tylko myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A czy to jest od razu po wejściu do gry czy dopiero po jakimś czasie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 po jakims czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Hmmm...Nie mam pomysłu...Może jakiś patch by tu coś zdziałał...ale ja wiem...Próbuj z patchem jak nie wyjdzie to pomyślimy nad czymś nowym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ok, a tak wogole to grales kiedys w ta gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 po 1.wsze to grałAŚ wszyscy myślą że tu sami chłopcy a tu jeden rodzynek rodzaju żeńskiego :mrgreen: Nie niegrałam w tą gre ale wiem doskonale co to za gra. Mam duuużo kolegów co w nią gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 sorki Agaa a zaraz zainstaluje tego patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No i prawidłowo :mrgreen: A jak to nie pomoże to pomyślimy nad czymś nowym...Ale sądze że powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 zainstalowalem tego patcha ale save przestaly mi dziala wiec narazie nie gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 A gdzie masz te saevy?? Poszukaj moze masz gdzies je w dokumentach albo gdzieś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 sa tam gdzie powinny byc moze zmienila sie wersja gry i one nie dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 A czy teraz jest już wszystko dobrze przynajmniej :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 nie wiem bo nie chce mi sie grac od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 :mrgreen: nawet nie patrzyłeś :?: No wiesz co.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 no ale moze zobacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No to zobacz, wkońcu poświęciłeś na to savy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 jak zobacze to dam Ci znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek199 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 moze podczepie sie pod ten temacik mam problem a mianowicie mam total'a club'a manager'a 2006 po hiszpansku:/ czy ma ktos spolszczenie lub nawet angielski jezyk moze byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 borek mam ten sam problem znalazles juz wyjscie z tego problemu? prosze o kontakt: gg: 7265207 PW mail: goebel@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...