Skocz do zawartości
Slayer

UT2003 build 927- wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to u was chodzi? Bo u mnie tak jakoś nie za bardzo :( No ale co ja zrobię, jak mam tylko Kyro2? :? Do tej gry trzeba co najmniej Geforce3!!! 8O Ale powyłanczałem to i owo i grać się da...nawet po zmniejszeniu detali na minimum, ładnie dosyć wygląda...a przynajmniej lepiej niż część 1. W sumie ujdzie...a nawet może być :wink: Jak będę miał trochę więcej czasu, to się pobawię. I czekam na nowszy build, bo w porównaniu z tym poprzednim to iścnie wielki postęp :lol: Fajny motyw z ludkami- odstrzelić można nogę rękę, łep i rozgibać :lol: :lol: Każda rasa ma inn.ą krew i tacy goście, co jakby w zbrajach są, to fajnie skwierczą 8) jak giną. A, i jeżeli macie mniej Ramu niż ja....to macie przesrane :lol: :lol: :lol: Na swap trzeba ze 300 u mnie nastawić, żeby sie nie bużyło :wink: No....no cóż....mam złoma i tyle 8O 8O 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nikt nie grał tego UT2003?? Jak zrobić bechmark w tym build 927 ??!! 8)

Ja mam tą wersję, ale coś jest w niej nie tak, bo nie mam ustawiania rozdzielczości i detali.

A gierka mi sie nie podoba, bo jest jakaś taka mało dynamiczna, i nie wciągająca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

działa 800/600 i przy troszku więcej detali niż minimum :wink: Detali zawodników nie da się ustawić na minimum, więc sia na high, detale dynamicznego oświetlenia -włączone, tekstóry- normal/minimum-zależy od mapy..reszta na off, lub minimum- gierka czasem gubi się z tekstórami, jakieś czasem szaleją na niebie, czasem ich nie ma...ale jest ok- mozna się przyzwyczaić 8) Mam właczone trineral i coś tam jeszcze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi