Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Jak to u was chodzi? Bo u mnie tak jakoś nie za bardzo :( No ale co ja zrobię, jak mam tylko Kyro2? :? Do tej gry trzeba co najmniej Geforce3!!! 8O Ale powyłanczałem to i owo i grać się da...nawet po zmniejszeniu detali na minimum, ładnie dosyć wygląda...a przynajmniej lepiej niż część 1. W sumie ujdzie...a nawet może być :wink: Jak będę miał trochę więcej czasu, to się pobawię. I czekam na nowszy build, bo w porównaniu z tym poprzednim to iścnie wielki postęp :lol: Fajny motyw z ludkami- odstrzelić można nogę rękę, łep i rozgibać :lol: :lol: Każda rasa ma inn.ą krew i tacy goście, co jakby w zbrajach są, to fajnie skwierczą 8) jak giną. A, i jeżeli macie mniej Ramu niż ja....to macie przesrane :lol: :lol: :lol: Na swap trzeba ze 300 u mnie nastawić, żeby sie nie bużyło :wink: No....no cóż....mam złoma i tyle 8O 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ..jak zapuścić w tym bechamrk? W demie był osobny plik..a tu nie ma. Macie jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Czy nikt nie grał tego UT2003?? Jak zrobić bechmark w tym build 927 ??!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Czy nikt nie grał tego UT2003?? Jak zrobić bechmark w tym build 927 ??!! 8) Ja mam tą wersję, ale coś jest w niej nie tak, bo nie mam ustawiania rozdzielczości i detali. A gierka mi sie nie podoba, bo jest jakaś taka mało dynamiczna, i nie wciągająca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 testował to ktoś na voodoo :?: bo ta wcześniejsza wersja nie chodziła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 działa 800/600 i przy troszku więcej detali niż minimum :wink: Detali zawodników nie da się ustawić na minimum, więc sia na high, detale dynamicznego oświetlenia -włączone, tekstóry- normal/minimum-zależy od mapy..reszta na off, lub minimum- gierka czasem gubi się z tekstórami, jakieś czasem szaleją na niebie, czasem ich nie ma...ale jest ok- mozna się przyzwyczaić 8) Mam właczone trineral i coś tam jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 A moglby ktos linkiem podrzucic na priva skadby to sciagnac bo na wszystkich serwisach jest ze Epic prosil zeby nierozpowszechniac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 dajcie panowie link do ut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...