Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Cześć, niedawno kupiłem Xperię Z3. Niestety po podłączeniu słuchawek one nie grają, to znaczy dźwięk nadal wydobywa się z głośników. Radio fm też nie działa. Sprawdzałem różne słuchawki, robiłem reset oprogramowania, wyłączałem także aplikację Smart Connect. Niestety problem nadal występuje. Gniazdo słuchawkowe jest czyste, to znaczy nie ma tam żadnego kurzu. Nie wiem, w czym leży problem. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lpmaga Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Może akurat dostałeś taki egzemplarz? A słuchawki działają na innych urządzeniach? Byłeś reklamować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Smartfon kupiłem używany, wszystko inne działa. Słuchawki działają na innych urządzeniach. Telefon jest po gwarancji. Napiszę do sprzedawcy, ale wcześniej chciałbym spróbować sam rozwiązać problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...