AdamKlo Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam Bardzo proszę o wybór dobrego mniitora, moje wymagania są następujące Przękątna 24 lub 27 Najlepiej matowa martyca Możliwość montażu na ścianie Żadnych części błyszczących. Technologie dbające o wzrok, zależy mi żeby monitor nie migotał 1080p 60 hz wystarczy, gdyż głównie będę grał na PS4 i PC w gry Singlowe, a większośc czasu przeglądał Internet. Najważniejsze dla mnie to dobre odwzorowanie kolorów, sam po dłuższym poszukiwaniu monitora wybrałem chwalony monitor G-MASTER Black Hawk GE2488HS-B2, mimo że wiedziałem że to matryca TN nie spodziewałem się tak tragicznych kolorów, obecnie korzystam z monitora GL2250 też na matrycy TN ale w porównaniu z tamtym monitorem ma rewelacyjne kolory w dodatku trafił mi się egzemplarz z martwym pikselem dlatego prosze was o pomoc bo przeglądam Ceneo i nic do mnie nie przemawia, a nie chcę kupować monitora za 3000 zł. Ważne też żeby nie był to jakiś stary model wydany przed 2017 rokiem. Planuje zakup na parę lat więc zwiększam budżet powiedzmy w porównaniu GE2488HS do 1500 zł. Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez AdamKlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Polecam Dell U2715H https://www.x-kom.pl/p/220543-monitor-led-27-289-dell-u2715h.html świetny ekran IPS + 2560 x 1440 (WQHD) VESA 100 x 100 mm Gwarancja NBD Premium Panel 36 miesięcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ationx Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Również uważam, że ten Dell będzie bardzo dobrym wyborem https://www.morele.net/monitor-dell-u2518d-978652/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) ... Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolercoster Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dobrze wygląda tu taki Benq: BenQ EW2770QZ srebrno-czarny Tym bardziej, jeżeli masz zamiar go umieścić na uchwycie (podstawa mogłaby być lepsza-ale w Twoim wypadku to nie ma większego znaczenia-skoro ma wisieć). Matryca ma dobre pokrycie kolorów, a monitor jest wyposażony w kilka technologi pomagających chronić oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...