Szawel Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Poszukuję zestawu 2.0 do tv z przedziału 1-2k pln. Kolumny MUSZĄ stać na podłodze, wiec powinny być wysokie. 1. Co jest na rynku sprawdzonego i wartego uwagi? 2. Czy do takiego układu potrzebny mi wzmaniacz, czy jest juz zwykle wbudowany? 3. Mile widzIana możliwość podpięcia innych źródeł. Najlepiej bezprzewodowo. Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XantiO Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ja bym poszedł w kolumny STX F-360n i używany wzmacniacz w miarę neutralny. Coś pokroju NAD C320. Powinno dość przyjemnie zagrać w tym budżecie. Wzmacniacz na aledrogo da się wyrwać za 500-600zł. Kolumny tu: https://stx.pl/stx-f-360-n.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Zapomniałem dodać chyba dość istotną informację. Wymiary pomieszczenia to (po odjęciu szafy w zabudowie na jednej ze ścian) 5,5x4,5m, a TV jest po środku dłuższej ściany. Potrzebne mi coś co osiąga pełną sprawność przy jak najniższej mocy. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...