Pjetal Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 mam na płycie Win2000 i nawet go zainstalowałem ale nie mogę zainstalować swojej RIVY TNT2 M64 32 MB , po instalacji sam wykrywa ale jest wykrzyknik czyli błąd. Ja ze swej płyty z Driverami próbuję instalować ją i nadal nic, resetuje się po zmianie Driverów ale nadal jest 16 kolorów i wykrzyknik przy urządzeniu (wiem że się bierze te sterowniki z katalogu Win2000 a nie W98). Poradźcie coś . Czy możliwe że po prostu ten Windows 2000 "nie chce" mojej karty ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A próbowałes na najnowszych sterach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Dawno, dawno temu, w zamierzchłych czasam kiedy mialem taka karte :) mialem cos takiego jak Ty i okazalo sie ze gryzie mi sie z k.muzyczna (mimo ze oczywiscie nigdzie o tym sie nie dalo wyczytac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjetal Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 a czy jeżeli wyjmę inne urządzenia ( i te które przeszkadza) i powiedzmy że Win2000 wykryje mi Rivę i dołoże potem z powrotem te części to czy znowu błąd się pojawi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 To sprawdz sam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 -Czy grafika ma przydzielone IRQ? -Czy jak patrzysz w tabele przy POST, to nie dzieli go np. z dzwiękiem, tunerem lub sieciówką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjetal Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 znaczy się na IRQ równym "9" jest u mnie RIVA , karta telewizyjna i karta sieciowa, ale na 'dzieleniu" tych przerywań to się za bardzo nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjetal Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 .....zapomniałem dodać że w oknie od właściwości karty graficznej z tym konfliktem jest napisane coś w stylu PCI = 0 a przecież grafika jest na AGP może to jednak komputerowi się "nie podoba" jakieś moje urządzenie na PCI ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Na początek wyjmij sieciówkę i tuner i wtedy zobacz- o ile podałęś IRQ z tabeli przy uruchamianiu komputera, a nie sysinfo windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...