horigoshi Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Siemanko , zmontowałem dziś komputer z Ryzen 3 2200G na płycie głównej Gigabyte AB350N Niestety mam czarny obraz podejrzewam że po prostu mam mobo z starym Biosem, czy jest jakaś możliwość aktualizacji Biosu bez łatwienia sobie starszych ryżych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 @horigoshi jeżeli nie masz kolegi z CPU Ryzen 1 generacji, to niektóre sklepy oferują za "symboliczną opłatą" upgrade biosu, np. w Proline za ~50zł było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczu Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 W xkom za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...