Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Intel i5-4670k box Palit GEFORCE GTX 970 4gb ram ASRock Z97 Pro 4 Antec 550 Wat gold 5 lat gwarancji DDR 3 Team Group Vulcan Gold 2x4 gb 1600 CL9 Zalman z3 plus 2 Dyski SSD-Crucial CT128MX 120 gb WDC WD10EZEX 1000 gb DVD normalne działające ile mogę za to uzyskać wszystkie elementy były kupione na morele.net. Mam Faktury i wszystkie pudełka. I czy teraz jest dobry moment na sprzedanie kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Od czego masz allegro i Olx? Szukanie nie boli. Sprzedaj na części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ok tylko taki jest mój temat i widzę że wielu ludzi też tak tu pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolercoster Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Zestaw wart ~ 2000zł. Czy dobry moment, cóż z miesiąc wcześniej byłby jeszcze lepszy, a teraz mamy: 1. Nowe Ryzeny. 2. Spadające ceny kart graficznych (a raczej wracajace do normalności). 3. Stosunkowo niskie ceny dysków SSD (240GB od 220zł nie jest źle). Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez rolercoster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 czyli warto teraz upchnąć póki jest jeszcze czas dzięki za podpowiedź chociaż nowe ryzeny cudów nie robią itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolercoster Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Cudów nie robią, ale było to wiadomo od dawna, za to ceny nie są złe. Chociaż z drugiej strony, kto wie co by intel na zaserwował gdyby nie Zen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...