Sacrell Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam serdecznie, Drodzy użytkownicy. Posiadam urządzenie wielofunkcyjne Kyocera Ecosys P6021 i niestety jest jakiś problem. Drukarka drukuje poprawnie wszystkie kolory, ale niestety jest jakiś problem z czarnym, ponieważ jest "wyblakły" na całości, czyli szerokości i długości tego co chcę drukować. Wyjąłem (chyba) tą część co zawiera proszek potrząsnąłem oraz ten moduł z wałkiem teflonowym i też potrząsnąłem i pomogło na parę chwil po czym znowu to samo. Może ktoś miał podobny problem i może się podzielić rozwiązaniem. Dziękuję i czekam na pomoc. Tomasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2018 Jak konczy się toner to takie objawy mogą wystąpić ( wstrzasając pojemnikiem na toner rozpowadziłeś go równomiernie po mag roller dlatego przez chwilę było dobrze ) Bo mieszadło w środku już nie dotyka "lustra " toneru i nie ma rozprowadzania toneru po mag roler. Pamietaj Kyrocere nie kochają zamienników ( szybsze zużycie bębna a ten nie kosztuje 20zł a 500 ) przy org. tonerach 100K wydruków to norma . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...