hienvn94 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam, lisää: liền kề athena fulland Nguyễn Xiển Posiadam dość poważny problem z moim telefonem a mianowicie. Poprosiłem znajomego aby odblokował mi telefon który sam sobie zablokowałem bez uprzedniego zapisania mojego aktualnego konta google. W telefonie było coś grzebane (jakiś odin, rootowanie) i w chwili obecnej wyświetla mi się znaczek z podpisem "firmware upgrade encountered an issue". Wyświetla się pod tym niepełen pasek i nie jestem w stanie nic zrobić. Czy w obecnej sytuacji jest jeszcze jakiś ratunek dla mojego telefonu. lisää: lien ke athena fulland Nguyen Xien Pozdrawiam serdecznie lisää: liền kề starlake Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez hienvn94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Odin to program do wgrywania FW do telefonów Samsunga . Może kumpel wgrał zły rom/fw albo coś nie tak poszło podczas wgrywania , inna opcja to tzw. boot loop - zdarza się czasami przy pierwszym wgraniu FW - mi to się w mojej starej Xperii L zdarzyło , trzeba było rom wgrać ponownie . Rozwiązanie jest w zasadzie jedno - próbować ponownie wgrać właściwy rom , pilnując przy tym wszystkiego - możesz poprosić o to kumpla albo spytać się w jakimś serwisie telefonów czy to robią i ile to kosztuje . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...