HanG Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Witam, dalem podobny watek w Sprzet, ale tu chyba wiecej specow od chlodzenia :> mam nadzieje ze za redutancje danych jakis modi mnie nie "kill him" :D a wiec kupilem sobie pamieci jak w temacie (dokladnie 2x256 ddr400), ale bede mial je dopiero w rece za ok. 2 tygodnie, bo musze po nie pojechac. Mam jednak pytanie, jak widac tutaj na kosciach maja one tylko jakies przezroczyste cos... chodza glosy ze te pamieci bardzo malo sie grzeja... i nie wiem czy to wystarczajace co oni daja? czy musze dokupic jakies radiatorki? fajnie gdybym wiedzial jak najszybciej to cos sobie zamowie teraz i bede mial wszystko naraz. dzieki za pomoc i pozdrowionka HanG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jakby sie grzaly za bardzo, to raczej daliby chyba jakiegos heatspreadera, ta firma raczej nie puszcza badziewia na rynek. A jezeli nawet chcialbyc dolozyc cos, to masz rzut beretem do katowickiego 4MAXa, tam maja od TT radyjka na RAMy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...