arak Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam. Dziś do mnie dotarł nowy dysk ssd,który będę montował w komputerze i instalował na nim system. Wyciągnięty stary dysk twardy chcę przeznaczyć jako dysk przenośny ze względu na sporą ilość zgromadzonej na nim muzyki i filmów. Jest to dysk podzielony na 3 partycje(systemowa-programy-muzyka/filmy) I tu moje pytanie, czy podłączając hdd pod usb (zakupiłem już odpowiednią kieszeń wraz z kablem) będę mógł skorzystać z zainstalowanych tam programów,np. do nagrywania płyt lub z Office? Czy będą one do uruchomienia czy na nowo trzeba je zainstalować na nowym ssd? Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmx0 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Możesz zrobić klona partycji systemowej. Wtedy jeśli partycja z programami będzie miała taką samą literkę to wszystko będzie banglać.Przy instalacji systemu na czysto trzeba będzie instalować wszystko na nowo. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...