Rhey Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Hej, wczoraj kopiłem pada MSI GC30. Zdążyłem już go przetestować w kilku tytułach i jeśli chodzi o kontrole to sprawuje się całkiem nieźle, ale niestety w żadnym z tytułów, w które grałem nie działały wibracje. Teraz zastanawiam się czy problem jest to, że mój komputer źle wykrył nowego pada, czy po prostu dostałem egzemplarz z jakimś uszkodzenie mechanicznym. Czy są jakieś opcje systemowe, w których można to sprawdzić. Ogólnie sytuacja jest dość zabawna przed zakupem pada słyszałem, że charakteryzuje się on mocnymi wibracjami i zastanawiałem się czy nie będzie to przeszkadzało w rozgrywce. Teraz przeszkadza mi tylko to, że mam funkcje która nie działa. ;) Edit: Z ciekawości podpiłem do kompa starego pada od X360. przestały w nim działać wibracje! Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez Rhey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalj82 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 Zainstalowałeś sterowniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhey Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2018 Zabrzmi to dziwnie ale problem rozwiązał się sam. Pewnego dnia grałem w Hand of Fate I ku mojemu zdziwieniu podczas jednego ze starć pad zaczął wibrować w reakcji na trafienia mojej postaci. Od tego momentu wibracje działają we wszystkich grach. Wcześniej próbowałem dodawać i usuwać sterowniki, podłączać pada do różnych gniazd USB. Bez skutku. Pad po prostu zdecydował się działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...