davede Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Witam, Sprzedaję właśnie AsRocka Extreme6 Z97 pod 1150 i wcięło mi osłonę na socket. Moje pytanie, jak najlepiej zabezpieczyć go przed ewentualnym uszkodzeniem w transporcie? Mam jeszcze dodatkowe pytanie, czy śruby montażowe płyty głównej w obudowie są dostarczane z płytą czy obudową? Bo jutro muszę wysłać paczkę, dziś będę wszystko pakować, więc warto byłoby dopiąć transakcję bez komplikacji ;) . Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Do płyty jest tylko osłona, dodatkowo sterowniki i instrukcje. Śrubki należą do obudowy. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davede Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Dzięki. A jak najlepiej zabezpieczyć gniazdo przed niechcianym uszkodzeniem przy transporcie? Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez davede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2018 Dnia 29.04.2018 o 13:57, davede napisał: Dzięki. A jak najlepiej zabezpieczyć gniazdo przed niechcianym uszkodzeniem przy transporcie? Możesz podejść do komputerowego i poprosić o zaślepkę do LGA11XX, albo wyciąć kawałek kartonika na rozmiar socketu i położyć go pod ramką dociskającą cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...