shar3ki Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Mam mozliwosc kupna twinmosow 256 ram 3200 na kosciach winbonda W942508BH-5 (cena taka sama jak te na mtec) . Pamieci sa nowki i jest tylko jedna sztuka - wiec pytanie brac czy nie. Kiedys pisalo sie ze te niby lepsze ale potem wyszlo pelno pozytywnych opini na temat tych na mtecach. Dlatego nie wiem czy je brac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Mam mozliwosc kupna twinmosow 256 ram 3200 na kosciach winbonda W942508BH-5 (cena taka sama jak te na mtec) . Pamieci sa nowki i jest tylko jedna sztuka - wiec pytanie brac czy nie. Kiedys pisalo sie ze te niby lepsze ale potem wyszlo pelno pozytywnych opini na temat tych na mtecach. Dlatego nie wiem czy je brac. na zachodnich forach bardzo polecaja te Twin'y na winbondach BH-5.Ja bym je bral. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...