kobus Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 otoz mam niepewnego admina mojej radiowki :D i chce sie dowiedziec czy w mojej sieci jest naprawde 4mbity czy tez ne . otoz niedawno wymienial lacze bo byly 2mbity i rzekomo na 4 ale teraz net kazdemu wolniej chodzi niz przedtem a i czasem twie niewiadomo dlaczego :/ wiec sie pytam jedyne info jakie sie dowiedzialem to to ze jest to telekomunikacja kolejowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 e? ;] Lepiej się dowiedz, czy większej ilości osób nie podłączył ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodzio Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ty to masz zaje....... lacze od jakiejs tele kolejowej powodzenia zycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 brodzio: fajny jesteś i dużo nowego wniosłeś do dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wiekszej ilosci to na 100% nie otoz dlatego ze wiara odchodzi od niego bo leci w ..... :/ otoz zmienial lacze i nic nikomu nie powiedzial a trwalo ponad tydzien wiec wiara sie wkurzyla i poszla do konkurencji :/ kurde na moje oko jak jest 100 osob na 4mbity to loozik powinien byc :/ a jest srocz. wiec tylko musze sprawidzic ile jest naprawde mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Może się okazać, że na przykład sobie odciął 2mbity albo ktoś szaleje z kazą. Jest to dość trudne do sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...