SlepyGracz Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 Chciałbym spytać, czy warto naprawiać uszkodzony port, czy da się to ewentualnie zrobić po kosztach samodzielnie, niby tel mam na gwarancji, aczkolwiek, nie chcę mi się czekać i użerać. Uszkodzenie polega na tym, że telefon nie jest wykrywany przez PC, i bardzo często nie da się go naładować. podejrzewam, że coś już nie styka i się wyrobiło :-( Ciekaw jestem ile powinna kosztować naprawa, bo ceny u mnie w okolicy mają spory rozstrzał. Od 80-200zł.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 I tak wymiana gniazda i tak ( chyba że doszło do wyrwania padów z laminatu --wtedy koszta się robią bo trzeba to odbudować ) Stawiam na wyrwane gniazdo z lamiantu.. Czy warto ? TO już musisz sam sobie odpowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlepyGracz Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 patrząc na alledrogo widzę cały moduł za ok 40-50zł z wliczoną wysyłką, więc chyba zaryzykuję. Ewentualnie zaniosę do najtańszego serwisu, niech oni się pomęczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) Napisz do https://www.miuiservice.pl/ & http://micenter.pl/ Edytowane 11 Maja 2018 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druid86 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Xiaomi to jeden z tańszych telefonów, ale naprawa tej usterki też droga być nie powinna, choc biorąc pod uwagę zakup tela za niecałe 500 zł jednak skorzystałbym z naprawy gwarancyjnej- o ile uznają heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...