Garcia15 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Ostatnio, na kilku różnych forach zadaję to samo pytanie ale nie uzyskuje odpowiedzi. Czy znacie jakiś ludzi którzy się zawodowo zajmują informatyką lub czy znacie fora internetowe na których można spotkać takich ludzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Zadaj pytanie i tu - może ktoś odpowie. Może będzie wiedział kogo spytać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garcia15 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 5 hours ago, goral2099 said: Zadaj pytanie i tu - może ktoś odpowie. Może będzie wiedział kogo spytać. :) Moje pytanie to : Planuję zformatować dysk systemowy mojego odtwarzacza mp4 (Cowon D2+), ponieważ chyba jakiś wirus na nim jest. Moje pytanie: czy jest to bezpieczne - czy usunie to jego firmware. Do tego modelu mogę znaleźć chyba tylko aktualizacje firmware'u a nie sam firmware bazowy - instrukcje instalacji zakładają że mamy coś zainstalowanego na odtwarzaczu - więc nie mogę go sformatować całkowicie - czy się mylę?. Czy można z reguły korzystać z odtwarzaczy mp3/mp4 po zformatowaniu ich dysków systemowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 Skąd pomysł, że jest tam wirus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...