Gość goral2099 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 Witam. Od wczoraj, czy przedwczoraj, mam problem z forum. Po zalogowaniu nie mogę praktycznie nic zrobić - mam rozwinięte chyba wszystkie możliwe menu. Problem występuje na kompie z WIN10, na Firefox i Edge. Wygląda to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goral2099 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 Nawet nie mogę edytować, nie mówiąc o napisaniu tematu we właściwym dziale... :) A więc nie mogę zamknąć tych menu - kliknięcie na krzyżyk nic nie daje. I nie, kurła, nie jestem robotem! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tesel Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 nie działa aktywność nie widze niczego nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 Też to zgłaszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goral2099 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 tesel: nowością jest to, że nie mogę nawet posta napisać. toms83: jakim cudem dodajesz posty jako zalogowany użyszkodnik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 Bez problemu. Jestem cały czas zalogowany. Postów nowych nie widzę nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Wczoraj i przedwczoraj miałem to samo , dziś się naprawiło samo z siebie -może coś w kodzie forum siedziało lub siedzi . @góral2099 - spróbuj się teraz zalogować . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Wszystko działa. :) Można temat w sumie wywalić do kosza. :) Edytowane 26 Maja 2018 przez goral2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Teraz tak , sam się zastanawiałem czy nie napisać jako gość że jest problem - nie miałem dostępu ani do działu o forum ani do działu testowego . Z tego co pisał marco to problem leżał w samym theme Surface Dark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 No nie pomyślałem żeby zmienić skórę. Chociaż nie wiem czy by się udało. No ale aktywność nadal puściutka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...