M.Mountain Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Tak jak w temacie. Myślałem, żeby wziąć SilentiumPc Regnum RG4T Frosty White. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 z dobrej jakości tworzywa nie powinna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Aż z ciekawości poszperałem chwilkę, ale nie znalazłem rodzaju tworzywa zastosowanego w tej obudowie. Jeżeli ABS to może się starzeć, jeżeli MABS/XABS, to nie powinny. Od światła przynajmniej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 komp będzie stał pod biurkiem, więc ze słońcem, to nie ma kontaktu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...