marcinex94045567 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2018 pacjent: lenovo ideapad 100 sposób z aktualizacją sterownika na inny nie działa, ponieważ wtedy drugi sterownik - ten od klawiatury na usb też przestaje działać. na ament wcisnął się "8" na ten moment zremapowałem ten przycisk na inny ale jednak wolałbym to rozwiązać tak żeby mieć w pełni sprawną klawiaturę już na usb, a tą laptopową wyłączyć/zablokować na stałe. standardowa klawiatura ps/2 urządzenie klawiatury HID w pierwszym zmieniłem sterownik na inny, restart, obie klawiatury nie działają w drugim zmieniłem sterownik na inny, restart, obie klawiatury nie działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2018 Jaki system? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinex94045567 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2018 w10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...