R4VeN_pl Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam. Mam problem - kupiłem dysk SSD Samsung 960 EVO i mój system go nie widzi. W biosie też go nie widać. Jak ktoś zna temat to proszę o jakiś wskazówki, bo ludzie z komputronika nie maja pomysłów, a do MSI jeszcze nie chce mi się pisać, bo tam za długo będę czekał na odpowiedź. z góry dzięki za wszelką pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zakładam, że bios najnowszy. System go nie widzi, bo bios go nie wykrywa. U mnie miałem podobnie (chociaż system widział, a bios nie) i aktualizacja biosu pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) U mnie trzeba było włączyć w biosie. Grzebnij w opcjach, może gdzieś jest ukryte ustawienie od m2. U mnie to było w zakładce Onboard devices configuration czy podobnie. Tam gdzie serial jest i audio. Edytowane 6 Czerwca 2018 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...